Припомняме, че вчера министърът на икономиката Даниела Везиева  на тримата представители

...
Припомняме, че вчера министърът на икономиката Даниела Везиева  на тримата представители
Коментари Харесай

ГЕРБ намеква, че е имало изборна измама заради договор за 1,1 млн. лева

Припомняме, че през вчерашния ден министърът на стопанската система Даниела Везиева   на тримата представители на партията на  Бойко Борисов  в съвета на шефовете на ДКК. Това се случи откакто стана ясно, че  от длъжността изпълнителен директор  Ваня Караганева , която бе назначена по времето, в което Петков заемаше поста на стопански министър. Ден по-късно от компанията , в която се споделя, че ДКК счита, че с отстраняването на Караганева от поста е защитила интереса на сдружението и страната. 

" Квартетът Караганева, Кирил Петков и " Сиела ", " не може в него да мине без основното настоящо лице Румен Радев ", съобщи през днешния ден водачът на младежката организация на ГЕРБ  Георг Георгиев . Той подсети още по адрес на президента, че това е " индивидът, който настоя за потреблението на машините " и за изключването на вота с хартиени бюлетини. 
ГЕРБ с изказвания за заплати по 45 хиляди лв. в ББР
Огромни заплати и бонуси се получават в Българската банка за възобновяване и развиване (ББР). Това изказване направиха представители на...

Обвиненото адвокатско сдружение " Георгиев, Тодоров и ко " обаче  и разгласи в известие до медиите, че няма подписан контракт с ДКК и не е взело участие в никакви процедури по сключването на подобен контракт. " Всичко, което е казано в противоположния смисъл, не дава отговор на истината ", безапелационни са от сдружението в което работи Иван Тодоров , брат на шефа на " Сиела Норма "   Веселин Тодоров .

" В резултат на машинното гласоподаване " Продължаваме промяната " е първа политическа мощ - кръгът е затворен ", заключи от своя страна Георг Георгиев.

" Може би това дава отговор и на въпроса за какво нито една организация не можа да записва 10-те % разлика ", подсети той за прогнозните данни, съгласно които ГЕРБ водеше пред Политическа партия. 

" Може би е нямало друга адвокатска адвокатска фирма, която да обслужи ДКК ", добави още Георгиев.
Биков и Лъчезар Борисов разнищиха пред две разнообразни малките екрани случая с ДКК
Във връзка с трусовете в Държавната консолидационна компания (ДКК), разнообразни представители на ГЕРБ се появиха в утринните блокове на н...

" Дали смяната дефакто е замяна, дали това, което се трансформира в политическа сензация, е било истина, или е било следващият политически фишек, който всички ние ще платим два пъти ", продължи с въпросите политикът. И заключи: " Евентуално една услуга е
залог да платим под масата за друга и с цел да произведем резултати, които в края на деня да ни удовлетворяват ".

Още от ПОЛИТИКА:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР